foto

Alan Oppenheimer

  • nar. 23.4.1930 (87 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
Číslo 9
2008 Jane Doeová: Oči (TV film)
Juan Frances: Live
Tajný život včel
1998 Culture
1994 Edith Ann: Homeless Go Home (TV film)
Neviditelný: Kronika Benjamina Knighta
Trancers 4: Jack of Swords
Trancers 5: Sudden Deth
1993 I Yabba-Dabba Do! (TV film)
1992 Pole lásky
1991 Absolutní cizinci (TV film)
Dítě ďábla, dítě boží (TV film)
Lucy & Desi: Before the Laughter (TV film)
1989 Malý Nemo: Dobrodružství v Dřímkově
Pryde of the X-Men (TV film)
Tlusťoch a Chlapeček
1988 Bravestarr: The Legend
Scooby-Doo and the Reluctant Werewolf (TV film)
Zkus se přestěhovat
1987 Blondie and Dagwood (TV film)
Dvě paní Grenvillové (TV film)
1986 Narození páně
Strong Medicine (TV film)
1985 Execution, The (TV film)
He-Man (TV film)
Můj příliš hříšný život (TV film)
Pound Puppies, The (TV film)
Tajemství meče
1984 Nekonečný příběh
1983 Close Ties (TV film)
Memorial Day (TV film)
1982 Divorce Wars: A Love Story (TV film)
Mighty Mouse in the Great Space Chase
My Smurfy Valentine (TV film)
1981 Macbeth
1980 Vojín Benjaminová
1979 A Pleasure Doing Business
You Can't Take It with You (TV film)
1978 Duch letu 401 (TV film)
Peeping Times (TV film)
To Kill a Cop (TV film)
1977 Record City
Tail Gunner Joe (TV film)
1976 Helter Skelter (TV film)
Podivný pátek
Riding with Death (TV film)
1975 Hindenburg
The Lives of Jenny Dolan (TV film)
Win, Place or Steal
1974 Death Sentence (TV film)
1973 Of Men and Women (TV film)
Six Million Dollar Man: Solid Gold Kidnapping, The (TV film)
Six Million Dollar Man: Wine, Women and War, The (TV film)
Thief Who Came to Dinner, The
Westworld
What Are Best Friends For? (TV film)
1972 Groundstar Conspiracy, The
1971 Inside O.U.T. (TV film)
1970 Hastings Corner (TV film)
Malý velký muž
1969 Maltese Bippy, The
1968 How to Save a Marriage (And Ruin Your Life)
Star!
Up Tight!
1967 Gunn
V žáru noci
1966 Gammera the Invincible

TV seriály

2010 Čas na dobrodružství (TV seriál)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
První den Lorelai na Yalu (S04E02)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
2000 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Simon Sez (S06E16)
1999 Passions (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Cesta vzhůru (S03E19)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Fantastic Four, The (TV seriál)
Phantom 2040 (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Jem'Hadarové (S02E26)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Home Free (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Právoplatný dědic (S06E23)
1992 Batman (TV seriál)
Malá mořská víla (TV seriál)
Rybí policie (TV seriál)
1991 James Bond Jr. (TV seriál)
Kde je Wally? (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Prince Valiant (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Klimatizace (2. část) (S05E22)
1990 Captain Planet (TV seriál)
The Wizard of Oz (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
1989 Chicken Soup (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Rychlá rota (TV seriál)
Rychlá Rota zasahuje část 1. (S02E01)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Slimer! And the Real Ghostbusters (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
1987 Bionic Six (TV seriál)
BraveStarr (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
1986 Centurions: Power X Treme (TV seriál)
Chuck Norris: Karate Kommandos (TV seriál)
Ghostbusters (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Rambo (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)
Gumídci (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
She-Ra: Princess of Power (TV seriál)
Wuzzles, The (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Papírové panenky (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 He-Man and the Masters of the Universe (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Blackstar (TV seriál)
Foul Play (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Hero High (TV seriál)
Kid Super Power Hour with Shazam!, The (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
Trollkins (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 Drak Pack (TV seriál)
Flo (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
Thundarr the Barbarian (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
Eischied (TV seriál)
Flash Gordon (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
New Adventures of Mighty Mouse and Heckle and Jeckle, The (TV seriál)
Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Battle of the Planets (TV seriál)
Fabulous Funnies, The (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
C B Bears (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Soap (TV seriál)
Space Sentinels, The (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Scooby-Doo (TV seriál)
Tarzan: Král džungle (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 Big Eddie (TV seriál)
New Tom & Jerry Show, The (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Uncle Croc's Block (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Hong Kong Phooey (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Valley of the Dinosaurs (TV seriál)
1973 Butch Cassidy (TV seriál)
Chase (TV seriál)
Goober and the Ghost Chasers (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Inch High, Private Eye (TV seriál)
Lotsa Luck (TV seriál)
Speed Buggy (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
Queen and I, The (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 He & She (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Felony Squad (TV seriál)
Hero, The (TV seriál)
It's About Time (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)

Dokumentární

2008 Wrangler: Anatomy of an Icon
1994 Silver Star!
1976 Tulák džentlmen

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace