foto

Arvidas Lebeljunas

  • nar. 2.7.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sibiřská škola
2008 Most (TV film)
2007 Pochod milionů (TV film)
2000 Elzė iš Gilijos

TV seriály

2014 Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Karanténa (S08E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace