foto

Christian Pereira

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Brèves de comptoir
2013 Je vous présente ma femme (TV film)
2010 Bienvenue à Bouchon (TV film)
2008 Musée haut, musée bas
Ça se soigne ?
2007 Hubert et le chien (TV film)
2006 Jean-Philippe
Poltergay
2004 Au secours, j'ai 30 ans !
Nos vies rêvées (TV film)
Příliš dlouhé zásnuby
2003 Vítejte u Rozových
2002 Ferrari pro dva (TV film)
1998 Blbec k večeři
1997 Ballade de Titus, La
1996 Jaguár
Le dernier des pélicans
1994 La Machine
Éclats de famille (TV film)
1993 Contrôle d'identité (TV film)
Ténors, Les
1992 Bláznivé babičky
Vacances au purgatoire (TV film)
Číslo
1991 Neige et le feu, La
1990 Moi, général de Gaulle (TV film)
1989 Zanzibar
1988 Studentka
1986 Rudá zóna
1985 Diamant de Salisbury, Le (TV film)
L'épi d'or (TV film)
Mariage du siècle, Le
1981 Na Zlatém jezeře
Promarněné šance
Zvláštní případ
1977 Un comique né (TV film)

TV seriály

2006 Cri, Le (TV seriál)
Paradise kemp (TV seriál)
Baignade interdite (S01E04)
L'Oncle d'Amérique (S01E03)
Lorsque l'enfant parait (S01E02)
další epizody (4)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1995 Le R.I.F. (TV seriál)
Quatre pour un loyer (TV seriál)
1994 Kaskadér (TV seriál)
1993 Julie Lescautová (TV seriál)
Sexuální obtěžování (S02E02)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1984 Appartement, L' (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1976 Adios (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Coup suprême, Le

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace