foto

Alexie Ribes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Brèves de comptoir
2013 Vraždy podle Agathy Christie: Němý svědek (TV film)
2011 Pour Djamila (TV film)
2010 Les Châtaigniers du Désert (TV film)
2009 Folie douce (TV film)
Mourir d'aimer (TV film)
Růžový a černý
2008 Vražda ve vlaku
2007 Notable donc coupable (TV film)
2006 Les Enfants, j'adore ! (TV film)
1996 Berjac: Coup de maître (TV film)
1994 B comme Bolo (TV film)

TV seriály

2013 Vaugand (TV seriál)
Irresponsable (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky