foto

András Márton

  • nar. 16.9.1943 (75 let)
    Nyíregyháza, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Za zavřenými dveřmi
2007 56 villanás (TV film)
Měsíc a hvězdy
1999 Au Pair aneb Slečna na hlídání (TV film)
1991 Az utolsó nyáron
Schůzka s Venuší
The Josephine Baker Story (TV film)
1990 Cikász és a halló pálmák (TV film)
Zapomenutí vězni (TV film)
1989 A megközelíthetetlen (TV film)
Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1988 Lesní kapitán
Přátelství ve Vídni (TV film)
1987 Az öreg tekintetes (TV film)
1986 Nyári keringő (TV film)
1985 Juhani on kuumeessa (TV film)
Mata Hari
1984 Szaffi
1981 Az úrhatnám polgár (divadelní záznam)
Inspektor Beck v Budapešti
Lišáček Lup
Megy a gyűrű (TV film)
1980 Lóvátett lovagok (divadelní záznam)
1979 Dundo Maroje (divadelní záznam)
Negyedik menet (TV film)
1977 Az ész bajjal jár (TV film)
Űrtörténetek (TV film)
1976 Operabál 13 (TV film)
1974 A bolondok grófja
1973 Az ördög cimborája (TV film)
Hlavou proti zdi
Nyári kaland
1972 Cézár és Cecília (TV film)
Forró vizet a kopaszra!
Házasságtörés (TV film)
1971 A gyilkos a házban van
A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
Děržis za oblaka
Staféta
Vrah je v domě
1970 A hódítás iskolája, avagy Don Juan bűnhődése (TV film)
Tündérlaki lányok (TV film)
1969 Nebáncsvirág (TV film)
1968 Fiúk a térröl
Před bohem a lidmi
1967 Ahoj, Věro!
1965 Patyolat akció

TV seriály

2019 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (5)
2018 Budapest Spaceport (TV seriál)
2017 Világ-mesék (TV seriál) - vyp.
Munkaügyek (TV seriál)
Az esküvő (S06E24)
A munkaügyi köztársaság (S06E23)
Chip 1 (S06E19)
další epizody (5)
2016 Munkaügyek (TV seriál)
A kérdőív (S06E14)
Válóper (S06E12)
Döntésfóbia (S05E22)
další epizody (4)
2015 Munkaügyek (TV seriál)
A kartársfigyelő kamera (S05E12)
Hivatalok éjszakája (S05E10)
A blamázs (S05E06)
další epizody (6)
2014 Munkaügyek (TV seriál)
Sir Ond (S04E05)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Szoboravatás (S03E06)
2000 Pasik! (TV seriál)
1993 Kisváros (TV seriál)
1987 Az én nevem Jimmy (TV seriál)
1980 Pompomova dobrodružství (TV seriál)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Pohřbeni zaživa (E09)
Milión dolarů (E08)
1976 A legkisebb ugrifüles (TV seriál)
1975 Utánam, srácok! (TV seriál)
1973 Pocok, az ördögmotoros (TV seriál)
1971 Bors (TV seriál)
A papagáj akció (S02E05)
1970 A 0416-os szökevény (TV seriál)
Örjárat az égen (TV seriál)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
A kultúrmunka (E05)
Az első levél (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace