foto

Vladimir Moisejenko

  • nar. 7.3.1963
    Magnitogorsk, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 22.3.2011 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Úžeh
2012 Návrat do „A“
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2007 Antidur
Dvanáct
2006 Vdoch, vydoch
2003 Návrat
2000 Staryje kljači

TV seriály

2008 Pjať šagov po oblakam (TV seriál)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace