foto

Sergej Serov

  • nar. 31.12.1957 (62 let)
    Barnaul, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vezučij slučaj!
2016 Nouzový let
Protiv vsech pravil
2014 Korporativ
Krov s molokom (TV film)
Úžeh
2012 Něvesta mojego ženicha (TV film)
S novym godom, mamy!
Válka špionů
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Ljubov v bolšom gorodě 2
2009 Pěrvaja popytka (TV film)
Čelověk, kotoryj znal vsjo
2008 Mucha
2006 Žara
2000 Zavist bogov
1996 Pionerka Meri Pikford
1991 Po Taganke choďat tanki
1988 Obhájce Sedov
Tragedija v stile rok
1986 Plumbum - nebezpečná hra
1978 Smjatěnije čuvstv

TV seriály

2019 Cholodnyje berega (TV seriál)
Fantom (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
2016 Čužaja doč (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
2013 Družba narodov (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Verju (TV seriál)
2011 Babuška na snosjach (TV seriál)
2010 Svaty 4 (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Dozor (S01E01)
2009 Admiral (TV seriál)
Dve sestry 2 (TV seriál)
Krem (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Sedina v borodu, bes v rebro (E38)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Kolymskij pelmeň (E02)
Princessa cirka (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Studěnty 2 (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
Talisman ljubvi (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Pjatyj ugol (TV seriál)
Vorovka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky