foto

Mika Doi

  • nar. 4.8.1956 (62 let)
    Sendai, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 One Piece: Episode of East Blue – Luffy to 4 nin no nakama no daibóken
2015 Mushishi zoku shō: Suzu no shizuku
2014 Mušiši tokubecu hen: Hihamu kage (TV film)
2012 One Piece Film Z
2009 One Piece Film: Strong World
2008 Eiga Yes! Precure 5 Go Go! Okaši no kuni no Happy Birthday
2007 Kiddy Grade I: Ignition
Kiddy Grade II: Maelstrom
Kiddy Grade III: Truth Dawn
2005 Ašita genki ni náre!: Hanbun no sacumaimo
Hotori: Tada saiwai o koinegau (TV film)
Hurdle
Seikai no senki III
2004 Hyper Shinobi Animation: Shadow
Kage
Kindan no džikenbo: Stalker o ai šita onna
2002 One Piece: Chinjō shima no chopper ōkoku
One Piece: Yume no sakkā ō!
2001 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Seisó hen
2000 Seikai no monshō: Tokubetsuhen (TV film)
1998 Šin otokogi
1997 Soliton no akuma
Šinseiki Evangelion gekidžóban: Ši to šinsei
1994 Kuni-čan no ikka ranran
Minky Momo in tabidachi no eki
1993 Idol bóeitai Hummingbird
Minky Momo in yume ni kakeru hashi
エイトマン AFTER
1992 Crying Freeman 5: Senjō no Kishimojin
Mikeneko Holmes no júrei džóšu
Seikimacu: Humane Society – Džinrui ai ni mičita šakai
1991 Ningjo no mori
RG Veda
1990 A.D. Police
Carol
Mamono Hunter Jóko
Teki wa kaizoku: Nekotači no kjóen
Šin Karate džigoku hen
1989 Angel Cop
Cinderella Express
Dog Soldier
Doručovací služba čarodějky Kiki
Explorer Woman Ray
Megazone 23 III
Ys
1988 Appleseed
Ginga eijú densecu
Tokyo Vice
1987 Gakuen tokusó Hikaruon
Heavy Metal L-Gaim II: Farewell My Lovely + Pentagona Dolls
Čódžikú jósai Macross: Flash Back 2012
1986 Outlanders
1985 Fairy Princess Minky Momo: Jume no naka no rondo
Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo (TV film)
Mahó no tenši Creamy Mami: Long Goodbye
Tatakae! Iczer-1
1984 Mahó no tenši Creamy Mami: Eien no Once More
Čódžikú jósai Macross: Ai oboeteimasuka

TV seriály

2014 Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Mušiši zoku šó (TV seriál)
Ronja, dcera loupežníka (TV seriál)
2013 Aku no hana (TV seriál)
Vividred Operation (TV seriál)
2012 Nacume júdžinčó ši (TV seriál)
2011 Nacume júdžinčó san (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
2009 Zoku Nacume júdžinčó (TV seriál)
2008 Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
Zero no cukaima: Princess no rondo (TV seriál)
2007 Dragonaut: The Resonance (TV seriál)
Hakušaku to jósei (TV seriál)
Himawari!! (TV seriál)
OverDrive (TV seriál)
2006 Futari wa Precure: Splash Star (TV seriál)
Himawari! (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Zero no cukaima (TV seriál)
2005 Canvas 2: Nidži'iro no Sketch (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
Okusama wa mahó šódžo (TV seriál)
2004 Legendz: Jomigaeru rjú'ó densecu (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
2002 Aquarian Age: Sign for Evolution (TV seriál)
Kiddy Grade (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
2001 Hellsing (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Seikai no senki II (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)
Seikai no senki (TV seriál)
1999 Dual! Parallel Runrun Monogatari (TV seriál)
Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)
Hvězdný erb (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Seraphim Call (TV seriál)
1998 Fušigi mahó Fun Fun Pharmacy (TV seriál)
Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
1997 Eat-Man (TV seriál)
Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Hana jori dango (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Tenamon'ja Voyagers (TV seriál)
Čódža Raideen (TV seriál)
1995 Ai tenshi densetsu Wedding Peach (TV seriál)
Fušigi júgi (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Hime-čan no ribbon (TV seriál)
Jú jú hakušo (TV seriál)
Učú no kiši Tekkaman Blade (TV seriál)
Učú no kiši Tekkaman Blade (TV seriál)
1990 Bóken! Iczer-3 (TV seriál)
Mumínci (TV seriál)
1989 Sally, malá čarodejnice (TV seriál)
Tenkú senki Šurato (TV seriál)
1988 Hello! Lady Lynn (TV seriál)
1987 Anime Sandžúši (TV seriál)
Lady Lady!! (TV seriál)
Norakuro-kun (TV seriál)
Seikimacu kjúseišu densecu: Hokuto no ken 2 (TV seriál)
1986 Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1984 Džúsenki L-Gaim (TV seriál)
Hokuto no ken (TV seriál)
Juunseki L-Gaim (TV seriál)
Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
Čódžikú kidan Southern Cross (TV seriál)
1983 Kikō sōseiki Mospeada (TV seriál)
Mahó no tenši Creamy Mami (TV seriál)
Seisenši Dunbine (TV seriál)
1982 Mahó no princess Minky Momo (TV seriál)
Space Cobra (TV seriál)
Time Bokan Series: Gyakuten Ippatsu-man (TV seriál)
Tokimeki Tonight (TV seriál)
Čódžikú jósai Macross (TV seriál)
1981 Time bokan Series: Jattodetaman (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace