foto

Monika Kwiatkowska

  • nar. 10.10.1975 (42 let)
    Bytom, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Město 44
2013 Uzavřená soustava
2012 Od úplňku do úplňku
2010 Joanna
Twist & Blood
2009 Hel
Moja krev
2000 Moja Angelika
Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou
1997 Kochaj i rób co chcesz
Linia opozniajaca z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
Sára

TV seriály

2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 11 (S07E11)
2011 Chichot losu (TV seriál)
1920. Wojna i milosc (TV seriál)
2009 Siostry (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace