foto

Monika Kwiatkowska

  • nar. 10.10.1975 (42 let)
    Bytom, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Město 44
2013 Uzavřená soustava
2012 Od úplňku do úplňku
2010 Joanna
Twist & Blood
2009 Hel
Moja krev
2000 Moja Angelika
Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou
1997 Kochaj i rób co chcesz
Linia opozniajaca z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
Sára

TV seriály

2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Samobójstwa (S01E09)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 11 (S07E11)
2011 Chichot losu (TV seriál)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
2009 Siostry (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace