foto

Anna Jadowska

  • nar. 15.6.1973 (47 let)
    Oleśnica, Województwo dolnośląskie, Polsko

Biografie

Anna Jadowská (1973, Oleśnica) absolvovala polonistiku na Wrocławské univerzitě. Od roku 1999 studuje režii na PWSFTViT v Lodži. Natočila krátké hrané filmy Chłopak i dziewczyna (Chlapec a dívka, 2000), Złote pantofelki (Zlaté pantoflíčky, 2002) a dokumenty Zakochana para (Zamilovaný pár, 2001) a Wakacje na Suchej (Prázdniny v Suché, 2002).

MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

Filmy

2020 Erotica 2022
2017 Plané růže
2011 Z miłości
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
2005 Teraz ja
2003 Dotknij mnie

TV seriály

2020 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (7)
Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (4)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
2015 Uwikłani (TV seriál)
Nina – krok od śmierci (E06)
Maciej – podwójny wyrok (E05)
Adam – w szponach namiętności (E02)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
2006 Królowie śródmieścia (TV seriál)
Kaucja (E03)
Kradzież (E02)
Spotkanie (E01)

Dokumentární

2011 Jak Churchill zradil Polsko (TV film)
2009 Generał (TV seriál)
Mistyfikacja (E04)
Pilot Prchal (E03)
Kurier z Polski (E02)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky