foto

Anna Jadowska

  • nar. 15.6.1973 (46 let)
    Oleśnica, Polsko

Biografie

Anna Jadowská (1973, Oleśnica) absolvovala polonistiku na Wrocławské univerzitě. Od roku 1999 studuje režii na PWSFTViT v Lodži. Natočila krátké hrané filmy Chłopak i dziewczyna (Chlapec a dívka, 2000), Złote pantofelki (Zlaté pantoflíčky, 2002) a dokumenty Zakochana para (Zamilovaný pár, 2001) a Wakacje na Suchej (Prázdniny v Suché, 2002).

MFF Karlovy Vary

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 Plané růže
2011 Z miłości
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
2005 Teraz ja
2003 Dotknij mnie

TV seriály

2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
2015 Uwikłani (TV seriál)
Nina – krok od śmierci (E06)
Maciej – podwójny wyrok (E05)
Adam – w szponach namiętności (E02)
2010 Prosto w serce (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jak Churchill zradil Polsko (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace