foto

Diana Põldma

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2009 Ivalo-Inari-Kasari (koncert)
2000 Kun joulu on - Arja Korisevan joulukonsertti (koncert)
1994 Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat

TV seriály

1997 Liljankukka (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)

TV pořady

2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2006 Sota & rauha (TV pořad)
2003 Estradilla: HUIPS-show (TV pořad)
1999 Enkelin silmin - 10-vuotisjuhlakonsertti (TV pořad)
Saldo: Kodin rahat (TV pořad)
1996 Hecumania (TV pořad)
1995 Lapinlahden Linnut! (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky