foto

Mady Berry

  • nar. 4.10.1887
    Berck, Francie
  • zem. 18.1.1965 (77 let)
    Paris, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Trois soeurs, Les (TV film)
1958 Adélaïde (TV film)
Souffle du désir, Le
1957 Les Œufs de l'autruche
1956 Ivanov (TV film)
1953 Rozmarná Caroline
1952 Agence matrimoniale
Mon mari est merveilleux
1951 Monsieur Octave
1950 Nous avons tous fait la même chose
Vendetta en Camargue
1949 Inconnue n° 13, L'
On n'aime qu'une fois
On ne triche pas avec la vie
Vire-vent
1948 La dame d'onze heure
Zvonokosy
1946 Ange qu'on m'a donné, L'
Brány noci
Étoile sans lumière
1945 Félicie Nanteuil
1943 Six petites filles en blanc
1940 Monde tremblera, Le
Sans lendemain
Surprises de la radio, Les
1939 Chemin de l'honneur, Le
Den začíná
Les cinq sous de Lavarède
Les otages
Pièges
Prince Bouboule, Le
Rappel immédiat
1938 Deux combinards, Les
Ma soeur de lait
Puritain, Le
Rois de la flotte, Les
Tragédie impériale, La
Une de la cavalerie
1937 Appel de la vie, L'
Arsène Lupin détective
Blanchette
Cargaison Blanche
Ces dames aux chapeaux verts
Citadelle du silence, La
Fille de la Madelon, La
Innocent, L'
Mort du cygne, La
Reine des resquilleuses, La
Rendez-vous aux Champs-Élysées
Trois... six... neuf
1936 Brigade en jupons, La
Coeur de gosse
Jeunes filles de Paris
La terre qui meurt
Prête-moi ta femme
Rigolboche
Rose effeuillée, La
1935 Coup de vent
Jeunes filles à marier
1934 Au bout du monde
Dactylo se marie
Mam'zelle Spahi
Paquebot Tenacity, Le
Quadrille d'amour
Scandale, Le
Une fois dans la vie
1933 Don Quichotte
Femme invisible, La
Maternelle, La
1932 Amoureuse aventure, L'
Crime du Bouif, Le
Le rosier de Madame Husson
Les vignes du seigneur
Ten vojenský život
1931 Cinq gentlemen maudits, Les
Fille et le garçon, La
Gloria
Gloria
Le Juif polonais
Tout ça ne vaut pas l'amour
1930 Roi des resquilleurs, Le
Route est belle, La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace