foto

Marco Bjurström

  • nar. 31.5.1966 (53 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 RSO Nenäpäivä-konsertti: Kaikkien aikojen iskelmät (koncert) - mod.
2001 Tango Kabaree
1990 Helibori humpsis - ja pokasaha soi (divadelní záznam)
1989 Hyvin menee, naapurit nauraa (divadelní záznam)

TV seriály

2010 Parasta aikaa (TV seriál)
Virheistä oppii (E10)
2006 Donna Paukku (TV seriál)

Dokumentární

2010 Toinen minä (TV seriál)
2007 Viihteen 50 (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad) - mod.
Toivomus (TV pořad)
2017 Hulahula Suomi (TV pořad)
2016 Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
Nenäpäivä-show 2015 (TV pořad)
2014 Haasta Hans (TV pořad)
Nuottien matkassa (TV pořad)
Posse (TV pořad)
Tähdet, tähdet (TV pořad)
2013 Dancing on Ice (TV pořad)
2012 Mitä tuli tehtyä (TV pořad)
Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Korkojen kera (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)
2010 Dance (TV pořad)
Eurovision laulukilpailu 2010 - Suomen Karsinta (TV pořad)
Kultainen TV (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
2007 Elämä pelissä (TV pořad)
Me, Myself and I (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad) - mod.
2005 Assari (TV pořad)
Ellen Express (TV pořad)
Huuma (TV pořad)
Onnelliset (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Liemessä (TV pořad)
Noriko Show (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Idols (TV pořad)
Jaajon jacuzzi (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Schlager på lager (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
Randström & Co (TV pořad)
Se on siinä (TV pořad)
2000 Marcon kanssa kahden (TV pořad)
Suuri luokkakokous (TV pořad)
1999 Enkelin silmin - 10-vuotisjuhlakonsertti (TV pořad)
Joonas Hytönen show (TV pořad)
Kokkisota (TV pořad)
Kulkuri ja kaunottaret (TV pořad)
1998 Nelosen uutiset (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
Me kastelijat (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace