foto

Lucy Cohu

  • nar. 2.10.1968 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maigret in Montmartre (TV film)
Maigret: Night at the Crossroads (TV film)
2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
Maigret klade past (TV film)
2014 The Inbetweeners 2
2011 The Awakening
2009 Slečna Marplová: Kapsa plná žita (TV film)
2008 Einstein a Eddington (TV film)
2007 Baletní střevíčky (TV film)
Forgiven (TV film)
Vášeň a cit
2006 Puč (TV film)
2005 Královnina sestra (TV film)
2001 Gosford Park
1999 RKO 281 (TV film)
1997 Mrtvá a živá (TV film)
Queen: Made in Heaven
1995 Loving (TV film)
1994 Very Open Prison, A (TV film)

TV seriály

2016 Ripper Street (TV seriál)
Edmund Reid Did This (S04E06)
No Wolves In Whitechapel (S04E05)
Men of Iron, Men of Smoke (S04E04)
další epizody (4)
Smrt v ráji (TV seriál)
One for the Road (S05E02)
2015 Broadchurch (TV seriál)
Episode #2.8 (S02E08)
Episode #2.7 (S02E07)
Episode #2.6 (S02E06)
další epizody (4)
2014 Charlie (TV seriál)
2013 Atlantis (TV seriál)
Lightfields (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
The Minor Character (S01E01)
Ripper Street (TV seriál)
What Use Our Work? (S01E08)
A Man of My Company (S01E07)
Tournament of Shadows (S01E06)
další epizody (5)
2011 Camelot (TV seriál)
Homecoming (E01)
2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
2009 Pohled na smrt (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Day Five (S03E05)
Day Four (S03E04)
Day Three (S03E03)
další epizody (5)
2007 Cape Wrath (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Bombshell (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
Sweet Medicine (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Reach for the Moon (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Dwelling Place, The (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Bonboniéra (S05E06)
1992 The Good Guys (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2002 Real Jane Austen, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace