foto

Jessica Ashworth

  • nar. 23.12.1987 (30 let)
    Guildford, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Vášeň a cit
2004 Monsters

TV seriály

2010 Rock & Chips (TV seriál)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Co se stalo se Sarah Jane? - 2. část (S01E08)
Co se stalo se Sarah Jane? - 1. část (S01E07)
2006 Genie in the House (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Tell It to the Bees

TV seriály

2011 Čerstvé maso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace