foto

Jessica Ashworth

  • nar. 23.12.1987 (32 let)
    Guildford, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Vášeň a cit
2004 Monsters

TV seriály

2010 Rock & Chips (TV seriál)
2009 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - a.z.
Šílená žena na půdě - 2. část (S03E04) - a.z.
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Co se stalo se Sarah Jane? - 2. část (S01E08)
Co se stalo se Sarah Jane? - 1. část (S01E07)
2006 Genie in the House (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Tell It to the Bees

TV seriály

2019 Na mušce (TV seriál)
The Hungry Caterpillar (S02E03)
2011 Čerstvé maso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky