foto

Ralf Little

  • nar. 8.2.1981 (36 let)
    Bury, Velký Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 What's the Score?
2013 Hurá na fotbal
2011 Holka s prknem
Powder
2009 Slečna Marplová: Kapsa plná žita (TV film)
2008 Telstar: The Joe Meek Story
2007 The Waiting Room
2005 Mrazivá řeka
Zemanovaload
2004 Fat Slags
2002 Nonstop párty
Ve službách gangstera
2001 Is Harry on the Boat? (TV film)
2000 Aladdin (TV film)
1999 Bostock's Cup (TV film)
Flint Street Nativity, The (TV film)

TV seriály

2017 Pán času (TV seriál)
Smile (S10E02)
2016 Borderline (TV seriál) - vyp.
The A Word (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Svatí a hříšníci (S18E05)
2015 Drunk History (TV seriál)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Smrt v ráji (TV seriál)
A Dash of Sunshine (S02E06)
2011 Cafe, The (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
2008 Massive (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
2004 From Bard to Verse (TV seriál)
2003 Dangerville (TV seriál)
Eustace Bros., The (TV seriál)
2002 Paradise Heights (TV seriál)
2001 Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
Royle Family, The (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2009 Dny delfínů (TV seriál)
2007 Hollywood Lives (TV seriál)
Opičí život (TV seriál)
2003 Brainiac: Šílená věda (TV seriál)

TV pořady

2007 Poslední bojovník (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
1999 It's Only TV... But I Like It (TV pořad)
Loose Women (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1970 Question of Sport, A (TV pořad)
1958 Blue Peter (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2011 Cafe, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace