foto

Damien Puckler

  • nar. 10.4.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Scramble
2014 Death Factory
2011 Pavouci útočí
2008 Death Racers
Země plná příšer
2007 30,000 mil pod mořem
666: Bestie
2000 Muž, který plakal

TV seriály

2017 Grimm (TV seriál)
Snídaně do postele (S06E06)
El Cuegle (S06E04)
Ach, kapitáne, můj kapitáne (S06E03)
2016 Grimm (TV seriál)
Začátek konce 1/2 (S05E21)
Zlá noc (S05E20)
Zkrocení zlého Wua (S05E19)
další epizody (9)
2015 Starfall (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Noc Wesenů (S05E06)
Král krys (S05E05)
Ztracení chlapci (S05E03)
další epizody (6)
2014 Grimm (TV seriál)
Shledání (S03E17)
Hrajeme dál (S03E16)
Kdysi jsme byli bohové (S03E15)
další epizody (8)
2013 Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
Kanálníci (S03E07)
Posedlý (S03E06)
další epizody (5)
2000 Too Much Sun (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Experiment kolonie (TV pořad)
2003 Die 10… (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace