foto

Diego Gentile

  • nar. 19.11.1976 (41 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 El Muerto Cuenta su Historia
2014 Divoké historky
2009 Complici del silenzio
2006 Zachraňte myšáka
2002 Pojistka
Potestad
1999 Zatracené polovičky
1997 Bajo Bandera

TV seriály

2010 Malparida (TV seriál)
2008 Donne assassine (TV seriál)
2004 Epitafy (TV seriál)
1998 Nini (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace