foto

Aja Okamoto

  • nar. 9.12.1982 (36 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Tengoku wa matte kureru
2006 Metro ni notte
2005 Hošino Sen'iči monogatari (TV film)
2004 Mûnraito jerîfisshu
2003 Azumi
Tokijští kmotři
2002 Big Money
Ogyaa
2001 Number One (TV film)

TV seriály

2005 Brother Beat (TV seriál)
Ima ai ni jukimasu (TV seriál)
M no Higeki (TV seriál)
2004 Home Drama (TV seriál)
Keidžiró Engawa nikki (TV seriál)
Misuterí: minzoku gakuša Jakumo Icuki (TV seriál)
2003 Lion sensei (TV seriál)
2000 Ódorí (TV seriál)
1999 Genroku rjóran (TV seriál)
Ringu: saišúšó (TV seriál)
1998 Naččan ka (TV seriál)
1995 Kaiki Club (TV seriál)
1988 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace