foto

Edyta Olszówka

  • nar. 15.12.1971 (48 let)
    Lubin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jak poślubić milionera?
2018 Plan B
Wonder Girls
2012 Dívka ze skříně
2010 Cisza (TV film)
Milczenie jest złotem
Prosta historia o miłości
Śluby panieńskie
2009 Menší zlo
Nigdy nie mów nigdy
Złoty środek
2008 Lejdis
2004 Trzeci
2003 Tělo
2001 Pól serio
Tam i z powrotem
2000 Noc świętego Mikołaja (TV film)
Sezon na leszcza
Strefa ciszy
Zakochani
1998 Elvjs e Merilijn
Złoto dezerterów
1997 Przystań
1995 Gnoje
Provokatér
1994 Seznam cizoložnic
1993 Ve chvíli vášně
1992 Psi

TV seriály

2020 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Oko za oko (S23E09)
Córeczka (S23E08)
Tragedia w teatrze (S23E06)
další epizody (4)
2019 W rytmie serca (TV seriál)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Druga szansa (S05E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Stalkerka (S22E13)
Mistyfikacja (S22E12)
Dżentelmeni (S22E09)
další epizody (11)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Azyl (E05)
Následky (E04)
další epizody (6)
W rytmie serca (TV seriál)
Niewinny (S03E10)
Wszystko zostaje w rodzinie (S03E09)
Szkoła przetrwania (S03E07)
další epizody (10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tajemnica chemika (S20E10)
Zły los (S20E08)
Piłkarski pasjans (S20E05)
další epizody (9)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Na krawędzi (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wielka szansa (S18E12)
Fryzjerka (S18E10)
Mamusia (S18E09)
další epizody (11)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Napad doskonały (S16E12)
Nauczyciel (S16E10)
Gang (S16E06)
další epizody (7)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Kuzyn (E13)
Zacznijmy od nowa (E12)
Podróż sentymentalna (E11)
další epizody (13)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S07E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sekretny układ (S14E11)
Krew z krwi (S14E09)
Piekło (S14E08)
další epizody (8)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Dziewczyna z tulipanami (S07E06)
Modlitwa o życie (S07E05)
Kamień na kamieniu (S07E04)
další epizody (6)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Demony (S12E11)
Na zakręcie (S12E06)
Cudowne dziecko (S11E08)
další epizody (4)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (26)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 10 (S07E10)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (12)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2007 Determinator (TV seriál)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 12 (E12)
Episode 8 (E08)
2004 Kosmici (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
1999 Palce lizać (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
Fitness Club (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky