foto

Anna Dereszowska

  • nar. 7.1.1981 (38 let)
    Mikołów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pech to nie grzech
2017 Porady na zdrady
2016 Kobiety bez wstydu
Pitbull. Niebezpieczne kobiety
2015 Anatomia zła
Słaba płeć?
2014 Dzień dobry, kocham cię!
Kameny na pevnost
2013 Sęp
2012 Ixjana
Komisař Blonďák
2009 Nigdy nie mów nigdy
Randka w ciemno
2008 Hardcover
Lejdis
2007 Testosteron
Świadek koronny
2003 Zróbmy sobie wnuka

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
To skomplikowane (S03E04)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (5)
Ultrafialoví (TV seriál)
#alicja (E02)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
Episode 9 (S07E09)
Episode 8 (S07E08)
další epizody (6)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 9 (S06E09)
další epizody (14)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
další epizody (8)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 9 (S03E09)
Episode 2 (S03E02)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Nowa (TV seriál)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
Strážce svědomí (TV seriál)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Prawo miasta (TV seriál)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Tylko miłość (TV seriál)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Stacyjka (TV seriál)
2002 As (TV seriál)
Kasia i Tomek (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
Sfora (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Lokatorzy (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Złotopolscy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace