foto

Reino Nordin

  • nar. 25.5.1983 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kuudes kerta
Rendel
2013 Nuoret nerot (TV film)
Vuonna 85
2012 Očista
2010 Kazatel zla
Täällä Pohjantähden alla II
Utíkej, sestro, utíkej!
Špatná rodina
2009 Levoton rauha (TV film)
Lokakuun valoa (TV film)
2008 Rozkaz
2007 Deadlock
Ganes
2006 Diileri
Heitelläänhän Kääpiäitäkin
2005 Game Over
Varpuset (TV film)
2004 Tarralenkkarit (studentský film)
2003 Hymypoika
2002 Juulian totuudet (TV film)
1999 Rakkaudella, Maire
1998 Tommy a přítel z divočiny
1993 Toinen luonto (TV film)
1992 Ovi (TV film)
1986 Ursula

TV seriály

2020 Karppi (TV seriál)
Paldiski (S02E05)
Výměna (S02E04)
Paní Spravedlnost (S02E03)
2018 Karppi (TV seriál)
Na vlastní pěst (S01E10)
Terapie (S01E08)
Dobré úmysly (S01E03)
2016 Erinomanlaiset (TV seriál)
Kynsin hampain (TV seriál)
Vaalien tulos selviää (E10)
Konsensuksen nimissä (E08)
Urheilukisa (E05)
další epizody (7)
2012 Kimmo (TV seriál)
Yhtä vuoristorataa (S01E16)
Roba (TV seriál)
Metsästäjä (S01E04)
2010 Kallio (TV seriál)
Musiikkivideo (E07)
Tuoli (E02)
2009 Savuna ilmaan (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Omistamisen harha (E12)
Lyytinmäen Luther (E11)
Kiinteistönvälitystä (E10)
další epizody (9)
Suojelijat (TV seriál)
Teuvo - tieto lisää tuskaa (E03)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
Uudisraivaaja (E11)
Tuotto-odotuksia (E10)
další epizody (9)
2004 Käenpesä (TV seriál)
Sairaskertomuksia (TV seriál)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
Tie Eedeniin (TV seriál)
2001 Siamin tytöt (TV seriál)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1998 Big Bang (TV seriál)
1997 Kuusikko ja kuoleman varjot (TV seriál)
Koira haudattuna (E06)
Liian kovaa peliä (E05)
Hiuskarvan varassa (E04)
další epizody (6)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)

Dokumentární

2017 Teflon Brothers - Timanttista paskaa
2010 Kansallisaarre (TV seriál)
2003 Näin tehtiin Hymypoika (TV film)
Sub Marine (TV seriál)
1989 Rajamaa

Koncert

2019 Joulun Tähdet 2019 - HelsinkiMission Kynttiläkonsertti (koncert)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2012 Tekijänä (TV seriál)

TV pořady

2012 Soramonttuprinsessat (TV pořad)

Host

TV pořady

2019 Vappu ja Marja Live (TV pořad)
2018 Emma Gaala 2018 (TV pořad)
Gaala (TV pořad)
2017 Bumtsibum (TV pořad)
Idols (TV pořad)
Kokkisota (TV pořad)
Vuosi vaihtuu (TV pořad)
2016 Emma-gaala (TV pořad)
Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
Ihan kuin ihmiset (TV pořad)
2015 1001 Rikua (TV pořad)
Antti Holma Show (TV pořad)
Luojan kiitos! (TV pořad)
Marja Hintikka Live (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2012 Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
Vain elämää (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
Maria! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
2005 Pimeä puoli (TV pořad)
2003 Harakanpesä (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2015 Antti Holma Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky