foto

Reino Nordin

  • nar. 25.5.1983 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kuudes kerta
Rendel
2013 Nuoret nerot (TV film)
Vuonna 85
2012 Očista
2010 Kazatel zla
Täällä Pohjantähden alla II
Utíkej, sestro, utíkej!
Špatná rodina
2009 Levoton rauha (TV film)
Lokakuun valoa (TV film)
2008 Rozkaz
2007 Deadlock
Ganes
2006 Diileri
Heitelläänhän Kääpiäitäkin
2005 Game Over
Varpuset (TV film)
2004 Tarralenkkarit (studentský film)
2003 Hymypoika
2002 Juulian totuudet (TV film)
1999 Rakkaudella, Maire
1998 Tommy a přítel z divočiny
1993 Toinen luonto (TV film)
1992 Ovi (TV film)
1986 Ursula

TV seriály

2018 Karppi (TV seriál)
Yksin (S01E10)
Terapiaa (S01E08)
Maailmanparantaja (S01E03)
2016 Erinomanlaiset (TV seriál)
Kynsin hampain (TV seriál)
Vaalien tulos selviää (E10)
Konsensuksen nimissä (E08)
Urheilukisa (E05)
další epizody (7)
2012 Roba (TV seriál)
Metsästäjä (S01E04)
2010 Kallio (TV seriál)
Musiikkivideo (E07)
Tuoli (E02)
2009 Savuna ilmaan (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (9)
Suojelijat (TV seriál)
Teuvo - tieto lisää tuskaa (E03)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
Uudisraivaaja (E11)
Tuotto-odotuksia (E10)
další epizody (9)
2004 Käenpesä (TV seriál)
Sairaskertomuksia (TV seriál)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
Tie Eedeniin (TV seriál)
2001 Siamin tytöt (TV seriál)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1998 Big Bang (TV seriál)
1997 Kuusikko ja kuoleman varjot (TV seriál)
Koira haudattuna (E06)
Liian kovaa peliä (E05)
Hiuskarvan varassa (E04)
další epizody (6)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)

Dokumentární

2010 Kansallisaarre (TV seriál)
2003 Näin tehtiin Hymypoika (TV film)
Sub Marine (TV seriál)
1989 Rajamaa

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2012 Tekijänä (TV seriál)

TV pořady

2012 Soramonttuprinsessat (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Emma Gaala 2018 (TV pořad)
Gaala (TV pořad)
2017 Vuosi vaihtuu (TV pořad)
2016 Emma-gaala (TV pořad)
Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
Ihan kuin ihmiset (TV pořad)
2015 1001 Rikua (TV pořad)
Antti Holma Show (TV pořad)
Luojan kiitos! (TV pořad)
Marja Hintikka Live (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2012 Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
Maria! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
2005 Pimeä puoli (TV pořad)
2003 Harakanpesä (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2015 Antti Holma Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace