foto

Marshall Napier

  • nar. Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Australský testosteron
Světlo mezi oceány
2012 Jack Irish: Bad Debts (TV film)
2011 Panika na Rock Island (TV film)
Underbelly Files: Tell Them Lucifer Was Here (TV film)
2010 Griff the Invisible
I Love You Too
Klinika
2009 Nejsem Harry Jenson
2007 Já a moje příšera
2004 Get Rich Quick
2003 Bad Eggs
Travelling Light
2002 Stuffed Bunny
Černí a bílí
2001 Jet Set
Život s vrahem (TV film)
2000 Muggers
Shirt, The
1999 Airtight (TV film)
Divoká země
Strange Planet
1998 Cukrová fabrika
Gantry Row 13 (TV film)
Meteority! (TV film)
1997 Diana & Me
1996 Dead Heart
Děti revoluce
Krakatice (TV film)
Sluneční šíp
1995 Babe - galantní prasátko
Blue Murder (TV film)
Halifaxová, soudní psychiatr - Vylhané vzpomínky (TV film)
Swimming Lessons (TV film)
1994 Spider & Rose
Trefa
1993 Shotgun Wedding
1991 Flirtování
1990 Likvidátor
Phantom Horsemen, The
The Big Steal
1988 Clean Machine, The (TV film)
Georgia
Hotel pod hvězdami
Navigátor: Středověká odysea
1987 Footrot Flats: The Dog's Tale
1985 Came a Hot Friday
Dangerous Orphans
Heart of the High Country
1984 Divocí koně
Pallet on the Floor
1982 Beyond Reasonable Doubt
Bitevní kamion
Carry Me Back
1981 Bad Blood
1980 Goodbye Pork Pie

TV seriály

2014 Moodyovi (TV seriál)
2012 Auckland Daze (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
2007 Chandon Pictures (TV seriál)
City Homicide (TV seriál)
2004 McLeodovy dcery (TV seriál)
Velká očekávání (S04E05)
Den zúčtování (S04E04)
Klamná hra (S04E02)
další epizody (4)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Rozruch (S03E30)
Navěky sbohem (S03E29)
Řeč těla (S03E26)
další epizody (17)
2002 McLeodovy dcery (TV seriál)
Světlé zítřky (S02E22)
Nikdy víc pane pravý (S02E21)
Změna větru (S02E20)
další epizody (15)
2001 Farma (TV seriál)
Head Start (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Velké závody (S01E16)
Tajemství Ryanů (S01E12)
Na dně (S01E10)
další epizody (9)
Farscape (TV seriál)
...Different Destinations (S03E05)
2000 Ztracený svět (TV seriál)
Barbarians at the Gate (S01E22)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Girl From Tomorrow Part Two: Tomorrow's End, The (TV seriál)
Secrets (TV seriál)
Seven Deadly Sins (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1989 E Street (TV seriál)
G.P. (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1988 Always Afternoon (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
1987 Adventurer (TV seriál)
1986 Seekers (TV seriál)
1979 Neville Purvis Family Show, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace