foto

Theresa Scholze

  • nar. 24.2.1980 (39 let)
    Schmölln, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Theresa Scholze se narodila roku 1980 v městečku Schmölln v Thüringenu. Je jednou z nejvšestrannějších mladých hereček Německa. Herectví jí bylo dáno takříkajíc do kolébky, jelikož její rodiče i prarodiče byli taktéž herci. Jistě tedy nikoho nepřekvapí, že Theresa stála poprvé na divadelních prknech ve čtyřech letech. Ačkoli Theresu můžeme vidět v mnohých filmech či televizních seriálech, je převážně herečkou v divadlech. Theresa měří 161 cm a mezi její koníčky patří jízda na koni, šerm či akrobacie. Hraje na klavír.

LennyB

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mutterliebe - Der Usedom-Krimi (TV film)
2017 Toter Winkel (TV film)
Zwei Bauern und kein Land (TV film)
2016 Wilsberg - Tod im Supermarkt (TV film)
2015 Kreisliga - Ein Dorf sieht schwarz (TV film)
Lichtgestalten
Marcel über den Dächern
2012 On je žena (TV film)
Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
2011 Loď snů - Bora Bora (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Zmatená láska (TV film)
2010 Láska na Novém Zélandu (TV film)
2008 Escape
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Madeira (TV film)
Polizeiruf 110 -Taximord (TV film)
Přežila jsem peklo (TV film)
2007 Wiedersehen in Verona (TV film)
Wilsberg – Unter Anklage (TV film)
2006 Eine Chance für die Liebe (TV film)
Vier Fenster
2005 Popp Dich schlank! (TV film)
2001 Doppelter Einsatz - Rache (TV film)
Eine öffentliche Affäre (TV film)
Julietta
Touha po odplatě (TV film)
2000 Für die Liebe ist es nie zu spät (TV film)
Jugendsünde (TV film)
Něžný vrah (TV film)
1999 Sweet Little Sixteen (TV film)
1996 Männer sind was Wunderbares - A la Carte (TV film)

TV seriály

2018 Daheim in den Bergen (TV seriál)
Liebesreigen (E02)
Schuld und Vergebung (E01)
2017 Frau Temme sucht das Glück (TV seriál)
Der Bruch (E04)
Der perfekte Mann (E02)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Nichts gegen Papa (E14)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Mit Dank zurück (S03E07)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Nach Hause (S01E01)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
2006 Zwei Engel für Amor (TV seriál)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Eiskalter Mord (S05E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vier Zeugen und ein Todesfall (S05E21)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tödliche Kurse (S03E06)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Tina a Aysim (S05E09)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
Mensch, Pia! (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 1936: Nacistický olympijský sen (TV film)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace