foto

Risto Autio

  • nar. 22.8.1954 (65 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pystyssä
1993 Täällä pojat tähden alla (TV film)
1989 Valkoinen nainen (TV film)
1986 Harmagedon - Erään maailman loppu
Linna

TV seriály

1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Autopalatsi (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Unen vanki (E01)
1989 Poliisijuttu (TV seriál)
Jumalien tappama (E04)
Ranskalaiset korot (E03)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)
Kosto (E02)
Suomalainen piruetti (E01)
1987 Suomalainen lemmenlaiva (TV seriál)

Dokumentární

2009 Liikkumavara

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Täällä pojat tähden alla (TV film)
1989 Patterijätkä (TV film)

TV seriály

1996 Elämän suola (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Team Suomi (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1998 Maailman pisin talk show (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky