foto

Richard Sutherland

  • nar. 3.5.1971 (48 let)
    Blacktown, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dcera
2014 Fell
Man
2013 Chocolate Strawberry Vanilla
2011 Face to Face
2010 Red Hill: Krvavý zapadákov
2008 Playing for Charlie
2000 Drsňák Chopper
1994 Metal Skin
Muriel se vdává
1993 The Feds: Deadfall (TV film)

TV seriály

2018 Wentworth (TV seriál)
Bleed Out (S06E03)
2016 Jack Irish (TV seriál)
Wentworth (TV seriál)
Poking Spiders (S04E02)
First Blood (S04E01)
2015 Catching Milat (TV seriál)
2014 Případy doktora Bleika (TV seriál)
Mortal Coil (S02E06)
2013 Wentworth (TV seriál)
The Girl Who Waited (S01E03)
2012 Australia on Trial (TV seriál)
Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
Straits, The (TV seriál)
Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2011 Twentysomething (TV seriál)
2010 Čas zabíjet (TV seriál)
2009 Tangle (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
2007 City Homicide (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Kdo, co krade (S01E14)
Vítej doma (S01E01)
1998 Ranaři (TV seriál)
1997 Good Guys Bad Guys (TV seriál)
State Coroner (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1995 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Milovaná holčička (E04)
1994 Janus (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1993 Seven Deadly Sins (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky