foto

Miluše Šplechtová

  • nar. 13.11.1957 (61 let)
    Most, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bardi
2013 Sebemilenec (TV film)
2009 Ženitba (divadelní záznam)
2008 Bába
10 způsobů lásky (TV film)
2006 Takový žertík (divadelní záznam)
2003 Falešné obvinění (TV film)
51 kHz (studentský film)
2000 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
1997 Silvestr s dědou (TV film)
1995 Jak chutná smrt
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (2)

    • 23.1.2015  22:26
    jezurka42
    (hodnocení, komentáře)

    Hanba národnímu divadlu. Perfektní herečka, úžasná osobnost a oni ji k jejímu 25. výročí u ND vyhodí. Styďte se. :|

    • 13.5.2013  19:55
    MiniMer
    (hodnocení, komentáře)

    Ve filmové tvorbě jsem s ní nic výrazného neviděla, ale měla jsem tu čest ji několikrát spatřit na jevišti-jedním slovem dokonalá. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace