foto

Silje Storstein

  • nar. 30.3.1984 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Den største forbrytelsen
Knerten og sjøormen
2017 Demon Box
2016 Det som en gang var
2015 Sourozenecká láska
2009 Pod psa
2007 Mars & Venus
2004 Ikke naken
1999 Sofiin svět

TV seriály

2020 Heksejakt (TV seriál)
Krvavá jízda (TV seriál)
Veřejné tajemství (E06)
2018 Kielergata (TV seriál)
Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 5 (S03E05)
2017 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 2 (S02E02)
2015 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 2 (S01E02)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
2000 Sofies verden (TV seriál)

Dokumentární

1999 Bak Sofies verden (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Det som en gang var

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky