foto

Silje Storstein

  • nar. 30.3.1984 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Demon Box
2016 Det som en gang var
2015 De nærmeste
2009 Pod psa
2007 Mars & Venus
2004 Ikke naken
1999 Sofiin svět

TV seriály

2018 Kielergata (TV seriál)
Unge Lovende (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 2 (S04E02)
Episode 5 (S03E05)
2017 Unge Lovende (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 2 (S02E02)
2015 Unge Lovende (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 2 (S01E02)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
2000 Sofies verden (TV seriál)

Dokumentární

1999 Bak Sofies verden (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Det som en gang var

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace