foto

Marjana Kirsanova

  • nar. 26.1.1987 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pacienty
2008 Šviháci

TV seriály

2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Trockij (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Odnoklassniki (S01E01)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ugoščenije stroptivogo (S01E02)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Ješče raz pro Zolušku (S02E06)
2000 OBŽ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky