foto

Maciej Kozłowski

  • nar. 8.9.1957
    Kargowa, Polsko
  • zem. 11.5.2010 (52 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Generál Nil
Idealny facet dla mojej dziewczyny
Jánošík - Pravdivá historie
Love and Dance
2007 Jasne błękitne okna
Świadek koronny
2005 Masz na imię Justine
Óda na radost
2003 Staré báje vikingů
2002 Jak to się robi z dziewczynami
Teorie relativity
2001 Zaklínač
blok.pl
2000 Poslední mise
To jsem já, zloděj
1999 Ajlawju
Na koniec świata
Ohněm a mečem
1998 Drugi brzeg (TV film)
1997 Kiler
1996 Deszczowy żołnierz
Dzieje mistrza Twardowskiego
Poznaň 56
Wirus
1995 Drzewa
Jönssonligans största kupp
Nic směšného
1994 Miasto prywatne
1993 Mejdan
Mondaine: La belle de Varsovie, La (TV film)
Polski Crash (TV film)
Pozegnanie z Maria
Schindlerův seznam
Szwadron
Tu stoję...
Čas pro čarodějnice
1992 Psi
1991 Kroll
1990 Mów mi Rockefeller
Piggate
Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
Útěk z kina „Svoboda“
1989 Szklany dom (TV film)
1987 Kingsajz
1986 Hřišníkovy soukromé paměti
1984 Mgla
1983 Nie było słońca tej wiosny
Wedle wyroków twoich...

TV seriály

2008 39 i pół (TV seriál)
Trzeci oficer (TV seriál)
2007 Odwróceni (TV seriál)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2004 Oficer (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Falwick (E12)
Menší zlo (E10)
Svatyně Melitele (E09)
další epizody (6)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Napad na bank (E33)
Świadek Incognito (E32)
Koty (E30)
M jak miłość (TV seriál)
1999 Klasa na obcasach (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Cudotwórcy (E39)
Sztuka kamuflażu (E24)
Wigilia - część II (E21)
další epizody (4)
1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
1988 Pogranicze w ogniu (TV seriál)
1986 Przyłbice i kaptury (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace