foto

Maciej Kozłowski

  • nar. 8.9.1957
    Kargowa, Województwo lubuskie, Polsko
  • zem. 11.5.2010 (52 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Generál Nil
Idealny facet dla mojej dziewczyny
Jánošík - Pravdivá historie
Love and Dance
2007 Jasne błękitne okna
Świadek koronny
2005 Masz na imię Justine
Óda na radost
2003 Staré báje vikingů
2002 Jak to się robi z dziewczynami
Teorie relativity
2001 Zaklínač
blok.pl
2000 Poslední mise
To jsem já, zloděj
1999 Ajlawju
Na koniec świata
Ohněm a mečem
1998 Drugi brzeg (TV film)
1997 Kiler
1996 Deszczowy żołnierz
Dzieje mistrza Twardowskiego
Poznaň 56
Wirus
1995 Drzewa
Jönssonligans största kupp
Nic směšného
1994 Miasto prywatne
1993 Mejdan
Mondaine: La belle de Varsovie, La (TV film)
Polski Crash (TV film)
Pozegnanie z Maria
Schindlerův seznam
Szwadron
Tu stoję... (TV film)
Čas pro čarodějnice
1992 Psi
1991 Kroll
1990 Mów mi Rockefeller
Piggate
Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
Útěk z kina „Svoboda“
1989 Szklany dom (TV film)
1987 Kingsajz
1986 Hřišníkovy soukromé paměti
1984 Mgla
1983 Nie było słońca tej wiosny
Wedle wyroków twoich...

TV seriály

2010 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (4)
2009 39 i pół (TV seriál)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
Najemcy (S03E05)
Genowefa (S03E04)
další epizody (11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Waga ciężka (S02E12)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Krawaciarz (S01E09)
Kawałek podłogi (S01E08)
další epizody (6)
Trzeci oficer (TV seriál)
Tak zginął (E13)
Mechanizm zegarowy (E12)
Rząd oficjalny (E11)
další epizody (11)
2007 Ekipa (TV seriál)
Wolne media (E06)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (11)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Oddany chleb (E13)
Wkręt (E05)
Nocny gość (E04)
další epizody (5)
Pogoda na piątek (TV seriál)
2004 Oficer (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Falwick (E12)
Menší zlo (E10)
Svatyně Melitele (E09)
další epizody (6)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Oszukać śmierć (S03E16)
Dwa serca (S03E15)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Napad na bank (E33)
Świadek Incognito (E32)
Koty (E30)
M jak miłość (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Niezwykła nowina (S02E36)
1999 Klasa na obcasach (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Cudotwórcy (E39)
Sztuka kamuflażu (E24)
Wigilia - część II (E21)
další epizody (4)
1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
1988 Pogranicze w ogniu (TV seriál)
1986 Przyłbice i kaptury (TV seriál)