foto

Dmitrij Muchamadějev

  • nar. 19.9.1973 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Smotri kak ja
2019 Kritičeskij vozrast (TV film)
Roddom
2018 Piligrim
2017 Jabločko ot jabloňki (TV film)
2014 Grešnik
Pacienty
V sportě tolko děvuški
2013 Zimnij puť
2012 Rževskij protiv Napoleona
2011 Bez mužčin
2008 Sněžnyj angel (TV film)
2007 1612: Kronika smutných časů
2006 Mečenosec
Únik z kruhu
Žara
2005 9. rota
Státní rada
2003 Bavorák
2000 24 časa
DMB

TV seriály

2020 Stažjory (TV seriál)
2019 Dyldy (TV seriál)
2018 Poďjom s glubiny (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Okončatělnyj rasčjot (S10E02)
2015 Mamočki (TV seriál)
Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Advokat dlja geněrala (S09E04)
Safari na ochotnikov (S09E03)
Něvidimki v těmnotě (S09E02)
další epizody (4)
2014 Svoja čužaja (TV seriál)
Smerť lučše, čem razluka (E06)
Ljubov zla (E05)
Pravo na ošibku (E04)
další epizody (4)
Vsjo mogut koroli (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Sekretnyj objekt (S13E05)
2012 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Starik i merija (S03E06)
2011 Čjornyje volki (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2004 Komanda (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Ukraděnnyj son (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky