foto

Janelle Velasquez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Wasteland
2009 Pinkville

TV seriály

2018 Z Nation (TV seriál)
A New Life (S05E02)
Welcome to the Newpocalypse (S05E01)
2015 Znovu 20 (TV seriál)
I'm with Stupid (S01E09)
2014 Forever (TV seriál)
The Art of Murder (E04)
2011 Nešika (TV seriál)
I Am Jenna Hamilton (S01E11)
The Adventures of Aunt Ally and the Lil' Bitch (S01E08)
The Scarlet Eye (S01E04)
další epizody (5)
Pěkné drsňačky (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krém na opalování (S06E06)
Zmrzlý na kost (S06E05)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Temná komora (S05E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky