foto

Simo Frangén

  • nar. 6.9.1963 (55 let)
    Ulvila, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pelle (studentský film)
2011 Alivaltiosihteerin juhlat (koncert)

TV seriály

1999 Aaken ja Sakun kesäkeittiö (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)

Dokumentární

2013 Totuus rakkaudesta (TV seriál)
2006 Alivaltiosihteeri 21 v (TV film)
Pythonin hännällä (TV film)
2002 Maan mainiot (TV seriál)
1997 Made in Filmland (studentský film)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2017 Itsenäisyyspäivä (TV pořad)
Nenäpäivä Show 2017 (TV pořad)
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2014 Rakkauden FAQ (TV pořad)
2013 Hell's Kitchen Suomi (TV pořad)
Suomen huutokauppakeisari (TV pořad)
2012 Alivaltiosihteerin televisio-ohjelma (TV pořad)
Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Mieletön maailma (TV pořad)
2010 Arto Nybergin kesäduuniblues (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)
Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
Urheiluhullut (TV pořad)
2008 Biisikärpänen (TV pořad)
2007 Me, Myself and I (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
SF-studio (TV pořad)
2003 Estradilla: HUIPS-show (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
Ylen hyvä (TV pořad)
2002 Eurovision laulukilpailu 2002 - Suomen karsinta (TV pořad)
Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Runoraati (TV pořad)
2001 Giljotiini (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
Maailman ympäri (TV pořad)
1999 Alivaltiosihteerin pääsiäinen (TV pořad)
Alivaltiosihteerin vappu (TV pořad)
Kokkisota (TV pořad)
Laura Wou! (TV pořad)
1998 Alivaltiosihteerin joululähetys (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 Alivaltiosihteerin itsenäisyyspäivälähetys (TV pořad)
1994 Alivaltiosihteeri valvoo (TV pořad)
1993 Haastattelijana Mirja Pyykkö (TV pořad)
1992 Alivaltiosihteeri 75 vuotta (TV pořad)
Alivaltiosihteeri muistelee (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace