foto

Jonathan Coy

  • nar. 24.4.1953 (64 let)
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Hard Problem (divadelní záznam)
2012 The Magistrate (divadelní záznam)
2011 Much Ado About Nothing (divadelní záznam)
2009 Hell's Pavement
2007 Nové začátky (TV film)
Old Curiosity Shop, The (TV film)
2006 Pitva mimozemšťana
2003 Hornblower III - Povinnost (TV film)
Zabijte krále
Zkáza rodu Hickmanů
Ztracený princ (TV film)
2002 Harold Shipman - Doktor Smrt (TV film)
The Falklands Play (TV film)
2001 Konference ve Wannsee (TV film)
Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The (TV film)
2000 Zeměpisná délka (TV film)
1999 Hornblower - Vévodkyně (TV film)
Hornblower - Žabáci a Langusty (TV film)
Trial by Fire (TV film)
1998 Hornblower - Důstojnické zkoušky (TV film)
1997 Gobble (TV film)
1996 Konce (TV film)
1991 Adam Bede (TV film)
1990 Never Come Back (TV film)
1989 Countdown to War (TV film)
Monster Maker (TV film)
Stone Age, The (TV film)
Wolves of Willoughby Chase, The
1986 Mashenka
1985 Jenny's War (TV film)
Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1984 Life and Death of King John, The (TV film)
1980 Rumpole's Return (TV film)
1979 All Day on the Sands (TV film)

TV seriály

2014 Endeavour (TV seriál)
Trove (S02E01)
Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Parents (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Episode #3.7 (S03E07)
Episode #3.6 (S03E06)
Episode #3.5 (S03E05)
další epizody (4)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Christmas at Downton Abbey (S02E09)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Episode #1.1 (S01E01)
Pete Versus Life (TV seriál)
Pilíře Země (TV seriál)
2009 Ladies of Letters (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Utica (S01E09)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
2003 Blue Dove (TV seriál)
Eustace Bros., The (TV seriál)
M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtící anděl (S04E02)
2000 Down to Earth (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Relative Strangers (TV seriál)
1998 Grafters (TV seriál)
Invasion: Earth (TV seriál)
Mosley (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
Prvotní hřích (TV seriál)
Underworld (TV seriál)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Madson (TV seriál)
Osobní strážci (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Game On! (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
1994 Capital Lives (TV seriál)
Middlemarch (TV seriál)
Moving Story (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Life and Times of Henry Pratt, The (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
Time to Dance, A (TV seriál)
1991 Darling Buds of May, The (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Hazardér (TV seriál)
TECX (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Jim Henson Hour, The (TV seriál)
KYTV (TV seriál)
Tulák Charlie Chaplin (TV seriál)
1988 Colin's Sandwich (TV seriál)
Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 Victorian Scandals (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace