foto

Frank Rozelaar-Green

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dante's Daemon
2006 Cesta hrůzy (TV film)
2004 Fat Slags
1998 Hornblower - Důstojnické zkoušky (TV film)
1997 Světlo z ohně
1995 Čas smyslnosti
1991 Princezna a skřítek
1989 Královna srdcí
1987 Lucifer

TV seriály

2011 Trollied (TV seriál)
2006 Young Dracula (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
Den otce (S01E08)
2001 Micawber (TV seriál)
Night & Day (TV seriál)
2000 Shades (TV seriál)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Wales Playhouse (TV seriál)
1989 We Are Seven (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky