foto

Beata Kawka

  • nar. 7.9.1967 (51 let)
    Szubin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pitbull: Nové pořádky
2014 Służby specjalne
2012 Fotka
2010 Prosta historia o miłości
2007 Jasne błękitne okna
Wszystko będzie dobrze
2002 Jak to się robi z dziewczynami
Sfora: Bez litości
2001 Kameleon
Portret podwójny
2000 Sezon na leszcza
1998 Złoto dezerterów
1996 Wezwanie
1993 Czlowiek z...
Do widzenia wczoraj
Mondaine: La belle de Varsovie, La (TV film)
1991 Panny i wdowy

TV seriály

2016 Druga szansa (TV seriál)
It’s showbusiness (S02E07)
Nie daj mi odejść (S02E06)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (5)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
Wiezy krwi (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Wymiana międzynarodowa (E27)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace