foto

Izabela Dąbrowska

  • nar. 22.8.1966 (54 let)
    Białystok, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dnes v noci v lese nikdo nespí
Najmro. Kocha, kradnie, szanuje
2019 Całe szczęście
Jmenuju se Sára
Rokenrolový Eddie
Černý Mercedes
2018 7 citů
Okna, okna
2017 Fusy
Noc plná zázraků 3
2016 Jsem vrah
2013 Ida
2010 Kołysanka
Trzy minuty. 21:37
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Kočičky
2008 Nie kłam, kochanie
Niezawodny system
2007 Benek
Wszystko będzie dobrze
2006 Przybyli ułani... (TV film)
2003 Biala sukienka (TV film)
Král Ubu
Show
2000 Purimový zázrak (TV film)

TV seriály

2020 Temné lesy (TV seriál)
Dlouhá cesta domů (E06)
Nic nevíš (E03)
Lži (E02)
Blondynka (TV seriál)
Ruch oporu (S08E04)
Zofia (S08E03)
Zdrada (S08E02)
2019 Ucho prezesa (TV seriál)
Populacja czarnej owcy (S04E11)
W mieście niechęci (S04E10)
Szklany sufit (S04E09)
další epizody (4)
Blondynka (TV seriál)
Uczta Zofii (S08E08)
Ryzykowne gry (S08E07)
Coś ważnego... (S08E06)
další epizody (13)
2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Podorywki (S04E07)
Nowa Ramówka (S04E06)
Cicha Taca (S04E05)
další epizody (14)
Blondynka (TV seriál)
Starzy przyjaciele (S07E05)
Pomyłka? (S07E04)
Nie chodzi o mnie (S07E03)
další epizody (16)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Czemu im nie spada? (S02E14)
Jaromir K. (S02E13)
Kochajmy się (S02E12)
další epizody (27)
W rytmie serca (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Blondynka (TV seriál)
Gdy wracają duchy (S06E02)
Nareszcie w domu (S06E01)
Spotkajmy się tu i teraz (S05E13)
další epizody (11)
2016 Blondynka (TV seriál)
Gama (S05E04)
Upadek (S05E03)
Tutejsi i reszta (S05E02)
další epizody (12)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Blondynka (TV seriál)
Każdemu kiedyś zagra orkiestra (S04E04)
Sokół w klatce (S04E03)
Nocne rozmowy (S04E02)
další epizody (4)
2014 Blondynka (TV seriál)
Co my o sobie wiemy? (S03E13)
Porwanie (S03E12)
Każdy ma swój krzyż (S03E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślady przeszłości (S12E01)
2013 Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 6 (S03E06)
Blondynka (TV seriál)
Coś się kończy, coś się zaczyna (S02E13)
Najważniejszy jest finał (S02E12)
Mężczyzna jest jak pitbull (S02E11)
další epizody (13)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 26 (S02E26)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
2011 Instynkt (TV seriál)
Droga do sławy (E06)
2010 Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Szczęście na raty (S01E12)
Przyjaciółki są jak bimber (S01E11)
další epizody (12)
Prosto w serce (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zakładnik (S03E05)
2009 Niania (TV seriál)
Ślub Małgosi (S09E04)
2008 Agentki (TV seriál)
Cud czyli samopomoc mundurowa (E07)
Na kocią łapę (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Aniołek (S01E12)
Glina (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2007 Ekipa (TV seriál)
Najwyższy nakaz (E02)
Mamuśki (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Glina (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Kryminalni (TV seriál)
Na planie (S06E10)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
Hela w opałach (TV seriál)
Powiedz dzieciom dobranoc (S01E05)
Królowie śródmieścia (TV seriál)
Cofnąć czas (E12)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 16 (S04E16)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (5)
Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Wiedźmy (TV seriál)
Szymek Słupnik (E06)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Sponsor (S01E10)
Stacyjka (TV seriál)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
W trosce o przyszłość (S03E29)
2000 Plebania (TV seriál)
Twarze i maski (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Zemsta (E28)
1997 Boża podszewka (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Ucho prezesa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky