foto

Izabela Dąbrowska

  • nar. 22.8.1966 (53 let)
    Białystok, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Całe szczęście
My Name Is Sara
Władcy przygód. Stąd do Oblivio
Černý Mercedes
2018 7 citů
2017 Fusy
2016 Jsem vrah
2013 Ida
2010 Kołysanka
Trzy minuty. 21:37
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Kočičky
2008 Nie kłam, kochanie
Niezawodny system
2007 Benek
Wszystko będzie dobrze
2006 Przybyli ułani... (TV film)
2003 Biala sukienka (TV film)
Král Ubu
Show
2000 Purimový zázrak (TV film)

TV seriály

2019 Ucho prezesa (TV seriál)
Populacja czarnej owcy (S04E11)
W mieście niechęci (S04E10)
Szklany sufit (S04E09)
další epizody (4)
2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Podorywki (S04E07)
Nowa Ramówka (S04E06)
Cicha Taca (S04E05)
další epizody (14)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Czemu im nie spada? (S02E14)
Jaromir K. (S02E13)
Kochajmy się (S02E12)
další epizody (27)
W rytmie serca (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2013 Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 6 (S03E06)
2011 Instynkt (TV seriál)
Droga do sławy (E06)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2007 Glina (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
2004 Stacyjka (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
Twarze i maski (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Zemsta (E28)
1997 Boża podszewka (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Ucho prezesa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky