foto

Dan Franck

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Goldman (TV film)
2010 Carlos (TV film)
2009 J'étais à Nüremberg (TV film)
2008 Plus tard
2007 Monsieur Max (TV film)
2005 Ach, ty děti
2003 Simon le juste (TV film)
1997 Parents modèles, Les (TV film)
1996 Tykho Moon
1994 Odloučení
1991 Netchaïev est de retour

TV seriály

2017 La vie devant elles (TV seriál)
Sixième partie (S02E06)
Cinquième partie (S02E05)
Quatrième partie (S02E04)
další epizody (6)
2016 Marseille (TV seriál)
La Lutte Finale (S01E08)
A voté (S01E07)
Liberté, Egalité, sans Pitié (S01E06)
další epizody (8)
Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Fin de partie (S03E06)
Trahisons (S03E05)
Manipulations (S03E04)
další epizody (6)
2015 La vie devant elles (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
L'Exercice du pouvoir (S02E06)
Chantage (S02E05)
La Cuillère du diable (S02E04)
další epizody (5)
2012 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Trahisons (S01E06)
Le Ralliement (S01E05)
Le Témoin (S01E04)
další epizody (6)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1994 Odloučení - kniha

TV seriály

1991 Dáma z Berlína (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Marseille (TV seriál)
Justice (S02E08)
Abandon (S02E07)
Révélation (S02E06)
další epizody (8)
2017 La vie devant elles (TV seriál)
Sixième partie (S02E06)
Cinquième partie (S02E05)
Quatrième partie (S02E04)
další epizody (6)
2016 Marseille (TV seriál)
La Lutte Finale (S01E08)
A voté (S01E07)
Liberté, Egalité, sans Pitié (S01E06)
další epizody (8)
2015 La vie devant elles (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace