foto

Lloyd Kramer

  • nar. 25.11.1947 (71 let)
    Lynn, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Velká filmová láska (TV film)
2007 Oprah Winfrey Presents: Mitch Albom's For One More Day (TV film)
2004 Pět starých známých (TV film)
2001 Amy a Isabela (TV film)
2000 Americká dívka (TV film)
1998 David a Lisa (TV film)
1997 Before Women Had Wings (TV film)

TV seriály

1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2016 Midsummer in Newtown
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
2002 Report from Ground Zero (TV film)
1992 Nine (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace