foto

Marvin Kaplan

  • nar. 24.1.1927
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 25.8.2016 (89 let)
    Burbank, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lookin' Up
2009 Dark and Stormy Night
2005 McBride: Žena tří mužů (TV film)
1994 Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti (TV film)
1993 Brána do pekel
1992 Monster in My Pocket: The Big Scream
1991 Šílený
1990 Zběsilost v srdci
1989 Agentkou proti své vůli (TV film)
1987 Top Cat and the Beverly Hills Cats
1986 Hollywood Vice Squad
1984 Don't Ask Me, Ask God (TV film)
1980 Půlnoční dobrodružství
1976 Podivný pátek
1974 Fangs
1973 Severed Arm, The
1965 Velké závody
1963 A New Kind of Love
To je ale bláznivý svět
Zamilovaný profesor
1960 Tom, Dick and Harry (TV film)
Wake Me When It's Over
1952 The Fabulous Senorita
1951 Angels in the Outfield
Behave Yourself!
Criminal Lawyer
I Can Get It for You Wholesale
The Fat Man
1950 Francis
Key to the City
Reformer and the Redhead, The
1949 Adamovo žebro

TV seriály

2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1999 Becker (TV seriál)
Truth and Consequences (S01E19)
Pohotovost (TV seriál)
Klacky a kamení (S05E17)
1998 Becker (TV seriál)
Man Plans, God Laughs (S01E06)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)
1995 The What a Cartoon Show (TV seriál)
1994 Veselé obludy (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)
1990 Fender Bender 500 (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
Wake, Rattle & Roll (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1986 MacGyver (TV seriál)
Vězeň svědomí (S01E21)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1983 Saturday Supercade (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
C B Bears (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
We've Got Each Other (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Circus of Terror (S02E05)
1976 Alice (TV seriál)
1975 The Lost Saucer (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1972 Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1961 Kočičí banda (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 The Detectives (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Meet Millie (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Hollywood Theatre Time (TV seriál)

Dokumentární

2011 Troupers

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Lookin' Up

TV seriály

1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)

Host

TV pořady

1954 Shower of Stars (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky