foto

Arch Johnson

  • nar. 14.3.1922
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • zem. 9.10.1997 (75 let)
    Snow Hill, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Detektiv Janek: Vražda v černobílém (TV film)
1984 Deathmask
1983 Snadný zisk
1979 Better Late Than Never (TV film)
1978 Happily Ever After (TV film)
The Buddy Holly Story
1975 Babe (TV film)
Hindenburg
Rafferty and the Gold Dust Twins
1974 Nightmare (TV film)
Underground Man, The (TV film)
1973 Double Indemnity (TV film)
Gentle Savage
Kráčející skála
Podraz
1972 Napoleon a Samantha
1970 Cheyennský klub
Vykoupení L.B. Jonese
1967 Sullivan's Empire (TV film)
1963 Twilight of Honor
1961 The Explosive Generation
The Lawbreakers - a.z.
1960 G.I. Blues
1957 Gun Glory
1956 Někdo tam nahoře mě má rád
1954 Garden of Eden
1953 Niagara

TV seriály

1988 Tattingers (TV seriál)
1980 Stockard Channing Show, The (TV seriál)
1979 Young Maverick (TV seriál)
1977 Operation Petticoat (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Matt Lincoln (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Showdown with Rance McGrew (S03E20)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Long Distance Call (S02E22)
Static (S02E20)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Hot Off the Wire (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
West Point (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace