foto

Henry Darrow

  • nar. 15.9.1933 (85 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Soda Springs
2008 Primo
2006 Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
2005 Angels with Angles
2003 Porota
1999 Enemy Action
Tequila Body Shots
1998 Vánoční překvapení
1995 Empire (TV film)
1994 Anděl s břitvou
Maverick
1993 Percy & Thunder (TV film)
1990 Poslední z nejlepších
1989 L.A. Bounty
1988 In Dangerous Company
1986 Mission Kill
Stopař
1983 Panictví po americku
1982 Rooster (TV film)
1981 Beyond the Universe
Birds of Paradise
St. Helens
1980 Attica, stát New York (TV film)
1979 Hříšný život
Walk Proud
1978 Where's Willie?
1977 Halloween with the New Addams Family (TV film)
1974 Aloha Means Goodbye (TV film)
Hitchhike! (TV film)
Night Games (TV film)
1973 Brock's Last Case (TV film)
Odznak č. 373
Portrait: A Man Whose Name Was John (TV film)
1972 Cancel My Reservation
1961 Sniper's Ridge
1960 3rd Voice, The
Cage of Evil
1959 Curse of the Undead
Holiday for Lovers

TV seriály

2005 One Tree Hill (TV seriál)
I'm Wide Awake, It's Morning (S02E19)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)
1999 Lot, The (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Varování / Autobusová zastávka / První pomoc / Ochránce / Dárek (S02E13)
1997 Night Man (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
The Illusion of Truth (S04E08)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Základy, část první (S02E26)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tetování (S02E09)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Spiknutí (S01E24)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Easy Street (TV seriál)
Fresno (TV seriál)
1985 Me and Mom (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Jennifer Slept Here (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Zorro and Son (TV seriál)
1982 Born to the Wind (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
Zorro mstitel (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Secrets of Midland Heights (TV seriál)
Tarzan/Lone Ranger Adventure Hour, The (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Centennial (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Sara (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Primus (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Dokumentární

2008 Pioneers of Television (TV seriál)
1997 Fight in the Fields, The

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1965 Die Rudi Carrell Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace