foto

Henry Darrow

  • nar. 15.9.1933
    New York City, New York, USA
  • zem. 15.3.2021 (87 let)
    Wilmington, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Soda Springs
2008 Primo
2006 Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
2005 Angels with Angles
2003 Porota
1999 Enemy Action
Tequila Body Shots
1998 Mom, Can I Keep Her?
1995 Empire (TV film)
1994 Anděl s břitvou
Maverick
1993 Percy & Thunder (TV film)
1990 Poslední z nejlepších
1989 L.A. Bounty
1988 In Dangerous Company
1986 Mission Kill
Stopař
1983 Panictví po americku
1982 Rooster (TV film)
1981 Beyond the Universe
Birds of Paradise
St. Helens
1980 Attica, stát New York (TV film)
1979 Hříšný život
Walk Proud
1978 Where's Willie?
1977 Halloween with the New Addams Family (TV film)
1974 Aloha Means Goodbye (TV film)
Hitchhike! (TV film)
Night Games (TV film)
1973 Brock's Last Case (TV film)
Odznak č. 373
Portrait: A Man Whose Name Was John (TV film)
1972 Cancel My Reservation
1961 Sniper's Ridge
1960 3rd Voice, The
Cage of Evil
1959 Curse of the Undead
Holiday for Lovers

TV seriály

2005 One Tree Hill (TV seriál)
I'm Wide Awake, It's Morning (S02E19)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)
1999 Lot, The (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Varování / Autobusová zastávka / První pomoc / Ochránce / Dárek (S02E13)
1997 Night Man (TV seriál)
I Left My Heart (S01E03)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
The Illusion of Truth (S04E08)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Základy, část první (S02E26)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tetování (S02E09)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál) - a.z.
The President's Coming! The President's Coming! Part 2 (S05E26) - a.z.
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Spiknutí (S01E24)
The Golden Girls (TV seriál)
Yes, We Have No Havanas (S04E01)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Easy Street (TV seriál)
Fresno (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Pekelný závod (S04E16)
1985 Me and Mom (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Paniolo (S06E08)
1984 Airwolf (TV seriál)
One Way Express (S01E05)
Cover Up (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Remembrance of Things Past (S01E12)
1983 Jennifer Slept Here (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
If Thoughts Could Kill (S01E04)
Zorro and Son (TV seriál)
1982 Born to the Wind (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
Zorro mstitel (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Sanctuary (S05E04)
1980 Secrets of Midland Heights (TV seriál)
Tarzan/Lone Ranger Adventure Hour, The (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Passport to Murder (S01E03)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Centennial (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Wonder Woman (TV seriál)
I Do, I Do (S02E08)
The Bushwhackers (S01E13)
1976 Gemini Man (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Sara (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Alien Country (S04E22)
1975 Baretta (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Než se to ďábel doví (S01E17)
1973 Chase (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Primus (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Cool Air / Camera Obscura / Quoth the Raven (S02E12)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Tourist Attraction (S01E13)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Dokumentární

2008 Pioneers of Television (TV seriál)
1997 The Fight in the Fields

Host

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1965 Die Rudi Carrell Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky