foto

Russ Mayberry

  • nar. 22.12.1925
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 27.7.2012 (86 let)
    Fort Collins, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 V žáru noci: Dej mi svůj život (TV film)
1988 Danger Down Under (TV film)
1987 Place to Call Home, A (TV film)
1985 Životní šance (TV film)
1984 Goldie and the Bears (TV film)
1983 Manimal (TV film)
1982 Rooster (TV film)
Side by Side: The True Story of the Osmond Family (TV film)
1981 Matter of Life and Death, A (TV film)
Sidney Shorr: A Girl's Best Friend (TV film)
1980 $5.20 an Hour Dream, The (TV film)
Marriage Is Alive and Well (TV film)
Reunion (TV film)
1979 Astronaut na dvoře krále Artuše
Rebels, The (TV film)
1978 Million Dollar Dixie Deliverance, The (TV film)
Young Runaways, The (TV film)
1977 3,000 Mile Chase, The (TV film)
Martinelli, Outside Man (TV film)
Stonestreet: Who Killed the Centerfold Model? (TV film)
1976 Baa Baa Black Sheep (TV film)
1974 Fer-de-Lance (TV film)
1973 The Six Million Dollar Man: Wine, Women and War (TV film)
1972 Probe (TV film)
Very Missing Person, A (TV film)
1971 Jesus Trip, The

TV seriály

1995 High Sierra Search and Rescue (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
1990 Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zákon cti (S01E03)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Glitter (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Mole (S01E16)
1983 Manimal (TV seriál)
1982 The Mississippi (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
License to Kill: Part 2 (S01E10)
License to Kill: Part 1 (S01E09)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Kaz (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Soustavný dohled (S05E15)
1977 Seventh Avenue (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Zabil bych právníka své ženy (S05E12)
Kmotřenec (S04E15)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Potřeba vědět (S04E05)
1975 Baretta (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Dej pozor, za co se modlíš (S03E05)
Sladší život (S03E04)
Můj bratr, můj nepřítel (S03E03)
další epizody (4)
1974 Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Vražedná honba (S02E06)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Here We Go Again (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky