foto

Mickaël Chirinian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hello World :)
Les Éléphants
2009 Tueuse, La (TV film)
Ztraceni v lásce
2008 Ozvěny kolemjdoucích
2004 Le voyage en Inde
Plus beau jour de ma vie, Le
2003 France Boutique
Violence des échanges en milieu tempéré
2001 Důstojnický pokoj
Vertiges de l'amour
2000 Julien l'apprenti (TV film)
Le Tombeur

TV seriály

2019 Trauma (TV seriál)
2016 The Tunnel (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2014 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
další epizody (4)
2012 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (4)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (4)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky