foto

Charline Paul

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fastlife
Jamais le premier soir
Superhypochondr
2012 Parlez-moi de vous
Stars 80
2011 Derrière les murs
2010 10 minut od pláže (TV film)
2009 Ztraceni v lásce
2008 Jen proto, že jsme jiní
2006 Čtyři hvězdičky
2004 Feux rouges

TV seriály

2017 Nina (TV seriál)
La vie devant eux (S03E06)
Love song (S03E05)
Une étrange absence (S03E04)
další epizody (4)
2016 Příliš brzy (TV seriál)
Comment ne pas douter ? (S06E03)
2015 La petite histoire de France (TV seriál)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
Vox populi (S03E08)
2013 Lazy Company (TV seriál)
2008 La Cour des grands (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
La Parure (S01E02)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vábení města (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky