foto

Cherie Nowlan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Murder in Manhattan (TV film)
2011 Underbelly Files: The Man Who Got Away (TV film)
2007 Clubland
2005 Small Claims: White Wedding (TV film)
2004 Small Claims (TV film)
2003 Marking Time (TV film)
1997 Lizzie je poklad
1995 Lucinda, 31

TV seriály

2020 Outer Banks (TV seriál)
Hra na špiony (E04)
Zakázaná zóna (E03)
2019 Instinct (TV seriál)
Go Figure (S02E08)
TY (TV seriál)
Hezký wellkend, Joe! (S02E05)
Animal Kingdom (TV seriál)
Reap (S04E05)
Vražedná práva (TV seriál)
Don't Go Dark on Me (S05E10)
2018 Instinct (TV seriál)
Blast from the Past (S01E11)
Zelenáč (TV seriál)
The Ride Along (S01E07)
Dobrý doktor (TV seriál)
Islands: Part Two (S01E12)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 34: Soudná noc (S02E21)
Animal Kingdom (TV seriál)
Low Man (S03E07)
Sneaky Pete (TV seriál)
Maggie (S02E04)
Vražedná práva (TV seriál)
It's Her Kid (S05E04)
2017 Dynastie (TV seriál)
Děvka všeobecná (S01E05)
Animal Kingdom (TV seriál)
Grace (S02E08)
Život beze slov (TV seriál)
D-I--DING (S01E18)
Policie Chicago (TV seriál)
Don't Bury This Case (S04E09)
Vražedná práva (TV seriál)
Stay Strong, Mama (S04E06)
Go Cry Somewhere Else (S03E12)
Kravaťáci (TV seriál)
Full Disclosure (S07E07)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Outlaw Country (S02E06)
Vražedné Miami (TV seriál)
Boatopsy & Booty (S02E04)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Downward Spiral (S02E10)
Kravaťáci (TV seriál)
Back on the Map (S06E03)
Blowback (S05E11)
2015 Poslové (TV seriál)
Ztracený ráj (E03)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Convict Mentor (S02E04)
The Mystery of the Alluring Au Pair (S01E15)
The Mystery of the Frozen Foodie (S01E11)
Satisfaction (TV seriál)
...Through Negotiation (S02E06)
2014 Mizera (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Máš padáka (S04E07)
Pohřbená tajemství (S03E11)
2013 Mistresses (TV seriál)
Decisions, Decisions (S01E05)
Pilot (S01E01)
Chirurgové (TV seriál)
Thriller (S10E07)
Sladká nevědomost (S09E11)
2011 Crownies (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
The Damage Done (S04E04)
Cat Amongst the Pigeons (S04E03)
Super drbna (TV seriál)
Krása odhalených zdrojů (S05E08)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Thanks Ungiven (S02E10)
2005 The Alice (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Lucinda, 31

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky