foto

Michael Goodliffe

  • nar. 1.10.1914
    Bebington, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.3.1976 (61 let)
    Wimbledon, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 The Madness (TV film)
Ďáblova dcera
1974 Muž se zlatou zbraní
1973 Hitler: The Last Ten Days
1972 Jindřich VIII. a jeho šest žen
1971 Příšera z jezera
1970 Cromwell
Gott mit uns
Woodlanders, The (TV film)
1968 The Fixer
1967 Jokers, The
Noc generálů
1965 Von Ryanův Expres
1964 Bezcharakterní žena
Letka 633
Man in the Middle
Sedmý úsvit
The Gorgon
Troubled Waters
1963 80,000 Suspects
Zásah v pravou chvíli
1962 Jigsaw
1961 Den, kdy Země vzplanula
No Love for Johnnie
1960 Orfeova závěť
Potopte Bismarck!
Soudní procesy s Oscarem Wildem
Spřízněni srdcem
Šmírák
1959 Battle of the Sexes, The
The 39 Steps
White Trap, The
1958 Carve Her Name with Pride
Further Up the Creek
The Camp on Blood Island
Three Crooked Men
Up the Creek
Zkáza Titaniku
1957 Fortune Is a Woman
Útěkář
1956 Bitva u La Plata
Wicked as They Come
1955 Dial 999
Quentin Durward
The End of the Affair
1954 Front Page Story
John Wesley
The Crowded Day
1953 Rob Roy, the Highland Rogue
Sea Devils
1952 The Hour of 13
1951 Captain Horatio Hornblower R.N.
Cry, the Beloved Country
1950 The Wooden Horse
1949 Stop Press Girl
The Small Back Room
1946 Words Upon the Window Pane, The (TV film)

TV seriály

1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Sam (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
1970 Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
To je sladký pokojíček (E02)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Pere Goriot (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Idiot (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
The Lost King (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1968 Cities at War (TV seriál)
1950 Family Portrait

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky