foto

Hubert Saint-Macary

  • nar. 18.5.1949 (69 let)
    Orléans, Centre-Val de Loire, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 C'est beau la vie quand on y pense
2015 Mes grand-mères et moi (TV film)
2013 Crime d'État (TV film)
Surveillance (TV film)
2012 Parlez-moi de vous
2011 Drumont, histoire d'un antisémite français (TV film)
La danse de l´albatros (TV film)
Loď lásky
Un jour mon père viendra
2010 600 kilo zlata
Je vous ai compris: De Gaulle 1958-1962 (TV film)
Le Pot de colle (TV film)
Sladké zlo
2009 Clara, une passion française (TV film)
Livres qui tuent, Les (TV film)
Růžový a černý
Un homme d'honneur (TV film)
2008 Ca$h
Dítě na cestě (TV film)
Le Septième Juré (TV film)
Paříž
Sur ta joue ennemie
2007 Ali Baba a čtyřicet loupežníků (TV film)
René Bousquet ou Le grand arrangement (TV film)
Rozpolcená dívka
2006 Grand Charles, Le (TV film)
Hell
Když padají hvězdy (TV film)
Monsieur Sorlin architecte
Opojení mocí
2005 D´Artagnan a tři mušketýři (TV film)
Il ne faut jurer... de rien!
La Maison de Nina
Pobuda
Taková normální královská rodinka
Viděl jsem, jak byl zabit Ben Barka
2004 Je suis votre homme
San Antonio
Vous êtes de la région? (TV film)
Zabij mě s citem
2003 Amateurs, Les
En territoire indien
Jean Moulin, une affaire française (TV film)
L'Outremangeur
Toutes les filles sont folles
2002 Agent bez minulosti
Héritière, L' (TV film)
Nepřítel
Pan Batignole
Sueurs
Une employée modèle
Voyage organisé, Le (TV film)
2001 Concierge est dans l'ascenseur, La
2000 Americká stopa
Le baptême du boiteux (TV film)
Místa zločinu
Největší ženská naděje
Zítra bude líp
1999 Ami du jardin, L'
Du jour au lendemain (TV film)
Východ-Západ
1998 Deux mamans pour Noël (TV film)
Disparus
Si je t'aime, prends garde à toi
1997 Généalogies d'un crime
Lucie Aubracová
Parents modèles, Les (TV film)
Voisine, La (TV film)
1996 Fallait pas !...
J'ai rendez-vous avec vous (TV film)
Le journal du séducteur
Tous les hommes sont menteurs (TV film)
Vzpomínky na Paříž
1995 Arrêt d'urgence (TV film)
Lístek lásky (TV film)
Pasteur, cinq années de rage (TV film)
Tisíce
Une femme dans la tourmente (TV film)
1994 Cognacq-Jay (TV film)
Modrá přilba
Montparnasse-Pondichéry
1993 Dame de lieudit, La (TV film)
L'Instinct de l'ange
1992 Indočína
1991 Chladný měsíc
1990 Milou v máji
Nuit africaine, La (TV film)
Pán a paní Bridgeovi
1986 Didi na plný plyn
La Femme secrète
1984 Nebezpečná partie
Ote-toi de mon soleil
1983 Debout les crabes, la mer monte!
Elle voulait faire du cinéma (TV film)
1981 Un étrange voyage

TV seriály

2014 Mes chers disparus! (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Bouře 1/2 (S05E05)
2013 Hero Corp : les survivants (TV seriál)
2012 Inquisitio (TV seriál)
2009 Vie est à nous, La (TV seriál)
2008 Hero Corp (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2006 Off Prime (TV seriál)
2003 Franck Keller (TV seriál)
Les Thibault (TV seriál)
2002 Ohnivé léto (TV seriál)
2000 Enfants du printemps, Les (TV seriál)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Crimes en série (TV seriál)
Deux flics (TV seriál)
La clef des champs (TV seriál)
1997 Vérité oblige (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Touha po pomstě (S06E02)
1996 Žena zákona (TV seriál)
1995 Chercheur d'héritiers (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Clovis (TV seriál)
Un commissario a Roma (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

2010 Martin Clunes: Člověk mantám (TV film)

TV pořady

1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace