foto

Dmitrij Astrachan

  • nar. 17.3.1957 (61 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Konec krásné éry
Perevodčik
Zeljonaja kareta
2014 Fort Ross
Něvidimki
Odnaždy
Šagal i Malevič
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
2000 Alchimiki
1995 Vsjo budět chorošo
Četvjortaja planěta
1993 Ty u meňa odna
1991 Ztraťte se!

TV seriály

2018 Chor (TV seriál)
Domašnij arest (TV seriál)
Kaspij 24 (TV seriál)
2017 Ikra (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Služiť i umirať (E12)
Eto něvozmožno (E04)
Byvšaja (E02)
další epizody (4)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Graždanskij brak (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Večnyj otpusk (TV seriál)
2015 Pauk (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Meteorit (TV seriál)
V Moskve vsegda solnečno (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Studija 17 (TV seriál)
2012 Razvod (TV seriál)

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Ztraťte se!

Producentská filmografie

Filmy

2016 Ljubov bez pravil

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace