foto

Larry Shaw

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Ny-Lon (TV film)
2004 Celesta ve městě (TV film)
2002 Kadetka Kelly (TV film)
1998 Nedívej se dolů (TV film)
1997 Dítě Medúzy (TV film)
Matka se vyzná (TV film)
1996 Největší lež (TV film)
No One Could Protect Her
Uninvited, The (TV film)
1995 She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
1994 Smrt na počkání (TV film)
Tonya a Nancy (TV film)
1993 Havárie letu 7 (TV film)
1991 Living a Lie (TV film)
1990 Dárce (TV film)
To My Daughter (TV film)
1989 Fear Stalk (TV film)
1988 Police Story: Cop Killer (TV film)

TV seriály

2019 Ambitions (TV seriál)
2018 Code Black (TV seriál)
Hell's Heart (S03E06)
2016 Guilt (TV seriál)
What Did You Do? (E10)
The Crown v Atwood (E09)
Blood Ties (E04)
další epizody (4)
Notorious (TV seriál)
Missing (E05)
Recovery Road (TV seriál)
The Art of the Deal (E02)
2015 Poslové (TV seriál)
Ona je smrt (E09)
Defiance (TV seriál)
Dead Air (S03E04)
The Broken Bough (S03E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Pod povrchem (S08E04)
2014 Dominion (TV seriál)
Ouroboros (S01E07)
Black Eyes Blue (S01E06)
The Flash (TV seriál)
Power Outage (S01E07)
Defiance (TV seriál)
Painted from Memory (S02E09)
Slouching Towards Bethlehem (S02E08)
Castle na zabití (TV seriál)
Dva ninjové (S06E18)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Perfect Storm (E12)
Smash (TV seriál)
The Dramaturg (S02E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Přísně tajné (S06E03)
Život jiných (S05E19)
Vyostřeno na nože (S05E14)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
To já za všechno můžu (S08E22)
Kdo ví, co je pravda? (S08E11)
2011 Super drbna (TV seriál)
Honba za klenotem stylu (S05E03)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Přijďte k nám na večeři (S07E23)
Pak jsem dostal opravdu strach (S07E21)
Špatně utajené lži (S07E19)
další epizody (4)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Rebelové ve Wisteria Lane (S07E10)
Jak chutná ponížení (S07E07)
To je moje žena (S07E02)
další epizody (7)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Odhalení (S06E08)
Každý by měl mít pokojskou (S06E05)
Hodný neznamená šťastný (S06E01)
další epizody (7)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ze tmy (S05E10)
Co člověk potřebuje (S05E07)
Zítra tě budou milovat (S05E01)
další epizody (5)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Neboj se, já už to vím (S04E06)
Jestli něco nesnáším (S04E04)
Tak už to víš (S04E01)
další epizody (7)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Prásk! (S03E07)
Jako dřív (S03E04)
další epizody (8)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Chci na tebe zapomenout (S02E06)
Život jde dál (S02E01)
další epizody (7)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
V podezření (S01E09)
Za každou cenu (S01E07)
Ale co je pod povrchem? (S01E02)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
Ženy klanu Kennedyů (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
Krutá říše (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Dogs (TV seriál)
1994 Birdland (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Oheň (S01E12)
Padlý anděl (S01E10)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Tichý jako šepot (S02E05)
1988 Something Is Out There (TV seriál)
The Highwayman (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Champagne High (S02E17)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Higher Education (S02E06)
America, What a Town (S01E02)
Werewolf (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)

Producentská filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace